Registreren
Wachtwoord vergeten?

Voorwaarden


Prijzen
Alle prijzen op de website van Wol met Verve zijn vermeld in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wol met Verve kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoerfouten.

Op voorraad
Indien niet anders aangegeven op de website kunt u ervan uitgaan dat het bestelde artikel ook inderdaad voorradig is. In andere gevallen kunt u het getoonde artikel al wel bestellen, maar zal duidelijk zijn aangegeven dat er rekening gehouden moet worden met een levertijd. Mocht door welke oorzaak dan ook een artikel toch niet voorradig blijken te zijn, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Betaling
U kunt kiezen voor betaling via Ideal (uw eigen bank), Paypal en vooruitbetaling. Kiest u voor vooruitbetaling, dan  dient er binnen 7 dagen betaald te worden door middel van een bank- of giro overschrijving (4529244 t.n.v. Wol met Verve  - Zwartsluis). Artikelen worden gedurende deze periode voor u gereserveerd. Na deze periode komt de reservering automatisch te vervallen.

Levering
Als de betaling is ontvangen wordt de bestelling binnen 3 werkdagen, goed verpakt, verstuurd met TNT Post. Is de bestelling voor een bepaalde datum nodig omdat het een cadeau betreft, vermeld dit dan bij de bestelling. Ik doe mijn uiterste best om de  bestelling op tijd te laten bezorgen. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Overschrijding van de genoemde leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

Wol met Verve is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de bestelling door TNT Post. Bestellingen kunnen echter altijd verzekerd of aangetekend verstuurd worden (met TNT Zeker), neem daarvoor na het plaatsen van de bestelling contact met ons op via bestellingen@wolmetverve.nl en vermeld daarbij het bestelnummer.

Niet goed, geld terug!
Indien u een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, kan deze retour worden gestuurd binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvang ik hierover binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling een bericht per e-mail (bestellingen@wolmetverve.nl). Artikelen worden alleen retour genomen als ze teruggestuurd worden in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd of geruild.

Het reeds betaalde bedrag minus de verzendkosten zal, bij creditering, binnen 5 werkdagen gerestitueerd worden. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht/vervaardigd en afgeprijsde artikelen kunnen niet retour genomen of geruild worden, tenzij er sprake is van een defect van het artikel. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor uw eigen rekening. In geval van een fout van de kant van Wol met Verve zal Wol met Verve uiteraard de kosten dragen voor retourzending. De zending dient voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. De portokosten worden daarna terugbetaald.

Deze Algemene Voorwaarden van Wol met Verve zijn opgesteld in september 2011.