Registreren
Wachtwoord vergeten?

Workshops & BreicaféBrei- en haakcafé
Elke donderdagavond is het Brei- en haakcafé geopend van 19.00 tot 21.30. Neem je brei- of haakwerk mee en schuif gezellig aan. Je ontmoet dan andere brei- en haakliefhebbers en al doende kun je van elkaar leren en elkaar inspireren.
Toegang is gratis, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie/thee/koek. Kom op tijd want vol = vol!

Workshops

Brioche knitting
Brioche knitting (bekend van de mooie patronen en boeken van Nancy Marchant) is het breien van de patentsteek met 2 kleuren en in zeer gevarieerde patronen.
Waar: in de winkel aan de Handelskade nr. 31 te Zwartsluis
Wanneer: dinsdag 1 maart van 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: €29,95 p.p. incl. voldoende  wol voor een compleet project (kleur kunt u zelf bepalen).  Uiteraard zijn koffie en thee etc. inbegrepen.
Schrijf je hier in voor deze workshop.

Breien op de rondbreinaald (Continental knitting)
Continental knitting (ook wel Duits breien genoemd) is veel minder belastend voor schouders en handen en daarbij ook nog eens veel makkelijker. Daarom wil ik graag beginnende breiers  gelijk deze methode aanleren maar ook de meer gevorderde breisters die deze techniek alsnog willen leren zijn welkom.
Waar: in de winkel aan de Handelskade nr. 31 te Zwartsluis
Wanneer: dinsdag 8 maart van 19.00 tot 21.30 uur
Kosten: €29,95 p.p. incl. KnitPro Rondbreinaald en wol voor een compleet project. Uiteraard zijn koffie en thee etc. inbegrepen.
Schrijf je hier in voor deze workshop.

Sokken breien op de rondbreinaald (Continental knitting)
Deze workshop is voor iets meer ervaren breisters en laat zien hoe eenvoudig het is om sokken te breien op 1 rondbreinaald.
Waar: in de winkel aan de Handelskade nr. 31 te Zwartsluis
Wanneer: nog niet bekend
Kosten:                  p.p. incl. KnitPro Rondbreinaald en voldoende wol voor 1 paar sokken. Uiteraard zijn koffie en thee etc. inbegrepen.