Registreren
Wachtwoord vergeten?

Welkom


         

Op dit moment wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Daarom is de huidige webshop op dit moment gesloten. Helaas hebben we te weinig tijd om naast het verven ook nog weer de voorraden te tellen en bij te werken (na iedere beurs), foto's te maken van nieuwe kleuren etc. Daarom de keuze om de webshop gesloten te houden om zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden aan de nieuwe omgeving en het verven. We begrijpen dat dit vervelend is en we zullen dan ook de nieuwe webshop openen met nieuwe kleuren en leuke zomerse aanbiedingen.
Bedankt voor je geduld en begrip en graag tot gauw!
De lente heeft lang op zich laten wachten maar het lijkt nu toch eindelijk te gaan gebeuren! Heerlijk! We merken het wel al in de winkel waar het op bepaalde momenten wel wat rustiger is in deze periode.

We hebben daarom besloten om de openingstijden aan te passen van april t/m augustus, in deze maanden zal de winkel op vrijdagochtend gesloten zijn.

De webshop is weer geopend en vanaf kun je je weer inschrijven voor de Masterclass Wol Verven! De vraag was zo enorm groot en iedereen was zo teleurgesteld toen wij meldden dat we geen masterclassess zouden doen wegens tijdgebrek. Daarom hebben we toch besloten om in mei en juni een aantal dagen vrij te houden en deze Masterclass ook dit jaar nog een keer aan te bieden. Het aantal plaatsen/dagen is beperkt dus wees er snel bij!

De eerstvolgende gelegenheid om onze garens tijdens een show te bekijken is op 28/29 april tijdens 'Le fil de la Manche' in Frankrijk (Normandië) Zie www.lefildelamanche.com voor meer informatie.