Registreren
Wachtwoord vergeten?

<< Vorige - Volgende >>


Betoverende Amigurumi Knuffels


Artikelcode: 9999-1447Betoverende Amigurumi Knuffels
Samenvatting:

Betreed de magische wereld van Lilleliis. Met dit boek in de ene hand en je haaknaald in de andere maak je deze 15 prachtige amigurumi ontwerpen in een oogwenk!
Waarom is Lilleliis' stijl zo leuk? Ze voegt schattige details toe aan haar lieve knuffels: een mooi stukje stof, fijne knoopjes of een restje kant. Op die manier kun ook jij een heel eigen creatie maken met een lapje van je favoriete stof of een setje leuke knoopjes dat je nog had liggen.
De projecten in dit boek variëren van beginner tot gevorderd. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies en prachtige foto's kun je zo aan de slag!


Recensie(s):

Amigurumi is een Japanse haaktechniek die vooral gebruikt wordt voor het maken van kleurrijke, Anime-achtige knuffels met ronde vormen. Mari-Liis Lille presenteert in dit boek de Europese versie: poppen en knuffelbeesten in zachte tinten. Ze vertelt waarom ze knuffels is gaan haken en doet ook bij de meeste knuffels de ontstaansgeschiedenis uit de doeken, wat het boek een persoonlijke toets verleent. Erg prettig is de duidelijke uitleg van de (eenvoudige) technieken in woord, maar vooral ook in heldere foto’s. De knuffels zijn ingedeeld naar moeilijkheidsgraad: de eenvoudigste voor echte beginners, de moeilijkste voor handwerk(st)ers die de basissteken onder de knie hebben. Geen enkele knuffel is dus echt moeilijk te maken en ook de eenvoudigste geven een erg mooi resultaat. Er zijn knuffels voor baby’s (o.a. een gehaakte fopspeen) en voor oudere kinderen (o.a. jongens- en meisjespoppen en een gehaakte microfoon). De auteur stimuleert de lezer te variëren op de patronen en persoonlijke details toe te voegen. Alles bij elkaar een mooi, gebruiksvriendelijk en creatief haakboek.

Andrea Oostdijk


0 stars
€ 16.50
Voorraad: Lage voorraad


Aantal reviews:
Gemiddelde beoordeling: 0 stars