Registreren
Wachtwoord vergeten?


Masterclass wol vervenDeze 1-daagse Masterclass is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde verfster en biedt een zeer uitgebreide introductie op het verven met zuurverven/acid dyes. Tijdens deze masterclass leer je natuurlijk e.e.a. over het gebruik van kleuren maar we zullen ons vooral richten op verschillende verftechnieken, het gebruik van diverse apparatuur en we laten je kennis maken met verschillende materialen en hun toepassingen. De  zogenaamde kneepjes van het vak!

Je verft deze dag minimaal 5 strengen van 100 gram om na deze masterclass een groter project te kunnen maken zodat je ook het effect ervaart van de technieken die je tijdens deze dag toegepast hebt. We werken in kleine groepjes (maximaal 4) om iedereen genoeg ruimte en aandacht te kunnen geven.

De masterclass is inclusief alle benodigde materiaal, het gebruik van de apparatuur en ook inclusief een goed verzorgde lunch en voldoende tussendoortjes. De masterclass vindt alleen doorgang bij minimaal 2 aanmeldingen (maximaal 4) . Mocht de Masterclass niet doorgaan dan zullen we in overleg z.s.m. een nieuwe datum reserveren. Uw inschrijving is defenitief na betaling en dit dient 2 weken voor aanvang plaats te vinden, je kunt bij de bestelling kiezen voor iDeal betaling of per bankoverschrijving (omschreven als vooruitbetaling). Heeft er geen betaling plaats gevonden binnen de gestelde termijn dan zal de reservering vervallen. Heb je gereserveerd en betaald en mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen wegens ziekte of een andere dwingende reden dan zoeken we in overleg een nieuwe datum.

Tijden: 09.00 tot 16.30 uur
We starten vroeg omdat we veel technieken moeten/willen behandelen en uiteraard maken we af waar we mee bezig zijn en dus kan de middag wat uitlopen.

Kosten: 150,- incl. btw 21%

Lokatie: Wol met Verve verfstudio, Grote Kranerweerd 63-9, 8064PE  Zwartsluis

0 starsMasterclass wol verven - donderdag 21 juni 2018
Voorraad: Lage voorraad
  € 150.00 
 

Aantal reviews:
Gemiddelde beoordeling: 0 stars