Registreren
Wachtwoord vergeten?

Garens

 | 

Scheepjeswol

 | 

Scheepjes CAL 2015 Flight of FancyScheepjes Spring-to-Summer CAL 2015

met Scheepjes Linen Soft

Vanaf vandaag in de voorverkoop: de nieuwste CALpakketten voor de "Scheepjes Spring-to-Summer CAL 2015". Deze start voor de consument op 10 juni en duurt 11 weken. Elke woensdag wordt een deel van het patroon gepubliceerd op scheepjes.nl en in de facebookgroepen. Na 11 weken haken heb je een prachtige omslagdoek naar het ontwerp van Annelies Baes.
Deze omslagdoek maak je van ons nieuwste garen Scheepjes Linen Soft. Linen Soft is gemaakt van hoofdzakelijk linnen en katoen en de gesloten draad maakt het garen bij uitstek geschikt om te haken.  Het heeft een uitermate zomerse, zachte uitstraling die versterkt wordt door de mooie kleurenpaletten waarin het te verkrijgen is. De kleursamenstellingen zijn Peacock (pauw), Heron (reiger) en Hummingbird (kolibrie) en dit zijn ook de namen van de verschillende CALpakketten. 
We bieden het benodigde materiaal aan in een mooi uitziend pakket. Dit pakket bevat:
  • 15 bollen Scheepjes Linen Soft
  • Nieuw luxe Scheepjes-label 
Verpakt in een mooie, nieuwe Scheepjes haaktas. In tijden van meer en meer afval stijgt de roep om herbruikbare tassen. De Scheepjes eco haaktas is stevig en bij uitstek geschikt voor het opbergen van je haakwerk. Maar hij leent zich ook zeker als shopper, die je zelf kan customizen volgens het "sas-tas-principe".

CAL 2015 Flight of Fancy - Heron Kit

CAL 2015 Flight of Fancy - Heron Kit€ 64.95


Voorraad: Lage voorraad