Registreren
Wachtwoord vergeten?

WMV KwartaalselectieVoor mensen die zich graag eens laten verrassen en ook de uitdaging aan willen gaan om van deze wol af en toe eens iets anders te breien dan sokken is Wol met Verve een sokkenwol abonnement gestart, de 'WMV Kwartaalselectie'.  

Ieder kwartaal ontvang je minimaal 100 gram handgeverfde sokkenwol. Het wolmengsel varieert per kwartaal en varieert van enkeldraads tot 6-draads wol, van standaard mengsels tot meer delicate en luxe mengsels. Ook de kleuren variëren van bijna effen tot zeer bont gekleurd en alles daar tussenin.

De bijgeleverde patronen worden afgestemd op de kleur en vice versa. Het is bijvoorbeeld erg jammer van al je moeite als je een bontgekleurde wol gebruikt voor een heel ingewikkeld patroon omdat die patronen door 'drukke' kleuren bijna niet zichtbaar zijn terwijl ze in een effen of bijna effen kleur uitstekend tot hun recht komen. Je ontvangt bij iedere zending 1 of meer patronen. Ook in de patronen is een grote variatie want hoewel deze wol als 'sokkenwol' wordt bestempeld is hij natuurlijk geschikt voor veel meer projecten dan alleen sokken! Daarom ontvang je naast patronen voor sokken, ook patronen voor o.a. sjaals, leuke accessoires voor het interieur en nog veel meer! Ook worden er regelmatig accessoires toegevoegd. Dit kan gaan om handwerkbenodigdheden die voor een bepaald patroon nodig zijn of om andere, leuke, handwerkgerelateerde artikelen.

De pakketjes worden geleverd in de eerste week van het kwartaal en je kan je inschrijven tot 3 weken voorafgaand aan volgend kwartaal. De geleverde kleuren en patronen zullen tijdens het lopende kwartaal niet verkocht worden via de webshop. Pas als het volgende kwartaal is gestart zullen deze (eventueel) ook via de webshop beschikbaar komen.

De prijs van de Kwartaalselectie Compleet wordt bepaald door de gekozen wolsoort en de eventuele aanvullende artikelen en patronen. Gebruik ik bijvoorbeeld een exclusieve wolsoort, dan zult u mogelijk geen aanvullende accessoires ontvangen. Bij gebruik van voordeliger wolsoorten zal het pakket aangevuld worden met bijpassende artikelen of mogelijk zelfs met een grotere hoeveelheid wol om zo een gemiddelde waarde per kwartaal te garanderen.

De bestelling voor een Kwartaalselectie geschiedt via de webshop  (WMV Kwartaalselectie in het menu). Ook nadere informatie m.b.t. de sluitingsdatum en betalingstermijn voor het komende kwartaal/jaar vindt men daar terug.

:


 Kwartaalselectie